Responsive webdesign

Een website die zich optimaal aanpast aan elk schermformaat 

Internet is overal. Met zowat elk toestel (groot of klein) kan je tegenwoordig websites en applicaties openen. Een website moet zich dus optimaal gedragen op, en aanpassen aan, al deze verschillende omgevingen.
Wij zorgen ervoor dat dit gebeurt en dat de beleving voor de bezoeker geoptimaliseerd is.

Vergeet uw mobiele bezoekers niet

De hedendaagse internetgebruiker is een digitale omnivoor. Hij gebruikt het apparaat dat het gemakkelijkst te verkrijgen is in zijn omgeving, hetzij een smartphone, een tablet, een laptop of een desktop.

Mobiele toestellen zijn onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Afhankelijk van uw sector, doel en toepassing, moet deze significante groep gebruikers (en groep van potentiële klanten) dus de nodige aandacht krijgen.

Perfecte weergave op elk toestel

Standaard ontwikkelen wij onze nieuwe websites en webshops responsive (meestal mobile first). Dit betekent dat de opbouw van de pagina’s zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het toestel waarmee uw website wordt bezocht. Zo geeft uw website zijn inhoud op elk toestel perfect weer. De manier waarop verschilt, telkens automatisch aangepast aan de grootte van het scherm van elke sitebezoeker.

Noodzakelijk voor Google

Google straft websites die niet zijn aangepast voor mobiel gebruik af. Een responsive website, die volgens de regels van de kunst is gebouwd, scoort vele malen beter.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo