Group Joos

Een overkoepelende website met gelinkte dochtersites

Een grote drukkerij met drie business units zoals Group Joos hecht (zoals het hoort) heel wat belang aan een goede website: responsive, overzichtelijk en met duidelijke link naar de verschillende dochterfirma's.
Pixeo zorgde voor een doordachte website waarbij elke business unit zijn eigen site kreeg. We gaven Group Joos een dynamische, uitnodigende hoofdwebsite met elke divisie haar eigen stijl, zonder in te boeten aan het overkoepelend concept.

Joos Print, Joos Connect en Joos Smartcom maken deel uit van Group Joos. Samen zijn ze veel meer dan enkel een drukkerij: ze zijn koploper in digitale transformatie. Om die visie ook online via hun websites over te brengen, kwam Group Joos aankloppen bij Pixeo om professionele websites te laten maken. Group Joos kreeg een overkoepelende pagina, waarbij het verkeer wordt doorgeleid naar Joos Print, Joos Connect en Joos Smartcom met elk hun eigen website. 

Overkoepelend concept

Een herkenbare stijl met dynamische elementen werd de bouwsteen die we voor alle Group Joos-websites hebben toegepast. Door hetzelfde design aan te houden, maar elke divisie zijn eigen kleuren en beelden te geven, creëerden we een echt 'Group Joos-gevoel'. 

Alles aanpasbaar

Een goed CMS-systeem kan ervoor zorgen dat de websites niet alleen relevant zijn bij lancering, maar ook doorheen de tijd: ons (huisgebouwde) Geni CMS geeft Group Joos alle vrijheid om de website tekstueel en visueel zelf te beheren. 

Ons Geni helpcenter en de eenvoudige interface van ons CMS geven Group Joos extra motivatie om de websites regelmatig te updaten, en zo een rijke, boeiende website op te bouwen - de perfecte basis om (potentiële) klanten te blijven lokken naar de websites.

SEO-vriendelijk

De copywriting van een website is al even belangrijk als het ontwerp en de ontwikkeling ervan. In klare, duidelijke taal hebben we de visie van Group Joos zo compleet mogelijk overgebracht. Hier zorgden we voor de juiste call-to-actions, zodat de bezoeker wordt verleid om meer te ontdekken dan waar hij initieel voor kwam, en hielden we SEO in het achterhoofd, zodat Google vanzelf potentiële klanten doorstuurt naar de website. 

Meertalig

Een website meertalig opbouwen is voor ons Geni CMS geen probleem: alles kan perfect in meerdere talen gepubliceerd worden met een druk op de knop.

Optimaal te beheren via modules

Een overkoepelende groep met dochterbedrijven zorgt voor meerdere uitdagingen op het vlak van websitebeheer: hoe zorg je ervoor dat je een duidelijk onderscheid kunt bewaren op het vlak van nieuws, jobs of realisaties?

Pixeo dacht mee! Voor de pagina's nieuws, jobs en realisaties hebben we verschillende modules opgemaakt, zodat Group Joos zelf kan kiezen op welke sites het item getoond wordt, en of het zichtbaar mag staan op de homepagina of in het overzicht.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo