User Interface Design

Uw bezoekers het zo gemakkelijk mogelijk maken 

User Interface Design brengt voor elke pagina de User Experience in de praktijk. Daarbij geldt één gouden regel: we maken het uw bezoekers zo gemakkelijk en helder mogelijk om te doen wat ze willen of moeten doen. 

De ogen van uw bezoekers

User Interface Design krijgt concreet vorm in de manier waarop we de schermen opbouwen, waar we de knoppen plaatsen en de grafische vormgeving hiervan, hoe de navigatie doorheen de website of webshop verloopt en hoe mensen een flow doormaken. Elk element of elke stap bekijken we door de ogen van uw bezoekers. Wat is het beste voor de gebruikers om zo snel en goed mogelijk te weten wat ze op een pagina kunnen en moeten doen om hun doelen te bereiken

Een uitstekend voorbeeld hiervan is het afrekenproces en het winkelmandje bij een webshop. Deze moet stapsgewijs zo worden opgebouwd dat klanten nergens afhaken. Elk scherm in dit proces vraagt een zorgvuldige opbouw.

Schermgrootte van belang

Bij de ontwikkeling van User Interface Design bekijken we uw website of webshop ook vanuit de verschillende schermgroottes. De optimale opbouw van een pagina voor desktop verschilt grondig van dezelfde pagina op een tablet of een smartphone. Elk toestel heeft zijn eigen wetmatigheden. Omdat we de beleving voor elk toestel zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken, leggen we bij responsive webdesign de lat voor onszelf bijzonder hoog.

Een vak apart

User Interface Design vormt een vak apart. Vanuit onze creatieve en technische achtergrond specialiseren we ons grondig in de interactie tussen mens en scherm. Deze kennis passen we niet alleen toe voor websites, webshops en webapplicaties. U kunt ons inschakelen voor de opbouw van elk scherm.

Denk daarbij ook aan de aansturing van domotica, productiemachines, consumentenmachines, touchscreens,… Alles wat aangestuurd wordt door een scherm, kunnen wij op vlak van User Interface Design vormgeven.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo