Online marketing

Samen laten we je website 
groeien én bloeien

Een sterke, aansprekende én overtuigende website volstaat niet alleen om je online verhaal te laten uitgroeien tot een succes. Ook een goede website heeft nood aan de juiste voedingstoffen om op lange termijn te groeien en te bloeien. Een website is dus geen eindpunt, maar het begin van een verhaal en samenwerking op lange termijn.

Samen met jou brengen wij de volgende twee uitdagingen tot een goed einde: de juiste bezoekers aantrekken om deze vervolgens om te zetten in klanten.

Hoe trekken we de juiste bezoekers aan voor jouw website?

Ons arsenaal bevat verschillende wapens om de juiste bezoekers naar jouw website te halen. Een eerste middel is het verhogen van de organische zoekresultaten in Google (SEO). Een volgende instrument omvat het adverteren van Google (SEA). Tenslotte bieden sociale media heel wat mogelijkheden om het bereik van je website te vergroten.

Trek de juiste bezoekers aan!

Hoe zetten we bezoekers om in klanten? 

Het rendement van je website laat zich afmeten aan het aantal bezoekers dat we kunnen omzetten in klanten. Dit is de conversie van jouw website. Het is uitermate belangrijk om je website geregeld te evalueren op vlak van conversie. Eventuele pijnpunten en struikelblokken sporen we doelgericht op, waarna we verbeteracties uitvoeren.

Van bezoeker naar klant
Ik wil online groeien
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo