Waarom Pixeo?

Wetenschap. Open. Eerlijk.

Als "laboratorium" voor de ontwikkeling van digitale groeiformules hebben we uiteraard ook ons eigen succesrecept. We lichten graag de verschillende componenten aan je toe. 

Wetenschap

Op nattevingerwerk kan je niet bouwen. Onze methodiek voor de bouw van een sterk online verhaal, volgt uit onderzoek naar de redenen waarom zeer veel websites falen. Daarbij vertrokken we van drie basisvragen:

  • Waarom wordt je website niet gevonden?
  • Waarom verlaten bezoekers je website?
  • Waarom keren bezoekers niet terug?

De tien belangrijkste redenen hebben we herleid tot vier basisoorzaken.

Vindbaarheid

Google vindt je site niet


Een website die in Google geen topscores behaalt voor relevante trefwoorden(combinaties), trekt weinig bezoekers aan.

Tal van factoren bepalen de score van je site in Google. Uiteraard moet de inhoudelijke en technische basis van je website goed zitten, waarbij de drie hoger vermelde punten (snelheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid) van levensbelang zijn.

Na de lancering start het juiste groeiverhaal via online marketing en SEO-optimalisatie, waarbij Google je inspanningen op sociale media analyseert, je inkomende links in kaart brengt, in de gaten houdt welke extra content op je site verschijnt,… Ook hiervoor kan je op ons rekenen.

Gebruiksvriendelijkheid

Inhoud en design spreken niet aan


Een sterke website start steeds vanuit sterke copywriting en informatiearchitectuur. Dit vormt de inhoudelijke basis voor het latere creatieve design. In de inhoudelijke fase analyseren we samen welke kernboodschappen jouw site moet bevatten én wat de inhoudelijke behoeftes zijn van je klanten.

Design en inhoud vormen samen de user experience van je website. Dit laat zich het best vertalen als de complete ervaring van een bezoeker op je site. Tal van basisfactoren en details bepalen het uiteindelijke eindoordeel.

Pixeo zorgt – met oog voor detail - voor de juiste structuur, inhoud én design.

Snelheid

Je website laadt te traag


Websitebezoekers hebben geen geduld. Een website die te traag laadt, irriteert én wordt vrijwel meteen gesloten. Tal van technische factoren bepalen de snelheid van jouw site. Pixeo bouwt websites met een optimale laadsnelheid waarbij je aangenaam en vlot doorklikt van de ene pagina naar de volgende.

Toegankelijkheid

Je website is onvoldoende toegankelijk


Meer dan de helft van je bezoekers komt mobiel. Toch falen nog steeds veel websites op mobiel gebruik. Onze websites zijn altijd responsive. Dit betekent dat onze website niet alleen gewoon functioneren op alle toestellen, maar dat ze volledig geoptimaliseerd zijn voor smartphone, desktop, tablet en touchscreen.

Open, eerlijk & transparant

Open én (h)eerlijk. Zo gaan we met elkaar én onze klanten om. Dit geldt zowel voor onze projectaanpak, onze offerte als onze facturatie achteraf. We zijn een open boek!

Onze projectaanpak kenmerkt zich door een helder routeplan met intensieve en persoonlijke communicatie. We praten niemand naar de mond. Zo mag je voor de evaluatie van je bestaande website en online marketing rekenen op onze eerlijke opinie, ook al is de boodschap niet altijd even positief.

Vooraleer je bij ons een website bestelt, weet je exact wat je krijgt voor je investering. Zo starten we steeds met een eerste raming die we verfijnen na de fase van de copywriting en informatiearchitectuur. Pas dan kennen we alle details van je project en leggen we een definitieve offerte voor. Op dat moment beslis je in alle vrijheid of je met ons verder wilt.

Ook bij de facturatie vermijden we onaangename verrassingen. We factureren uitsluitend wat we expliciet vooraf hebben afgesproken. 

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo