SEA & adverteren

Een sterke advertentie campagne garandeert extra bezoekers

Uiteraard zijn we bij het bouwen van jouw website vanaf de start heel intensief bezig met een goeie organische score in zoekmachines. Daarnaast kan je je online aanwezigheid een extra boost geven. Denk maar aan je website die nét online staat en waar je graag op korte tijd veel verkeer op ontvangt. Of een actie die je wil doen rond een specifiek product of dienst. Of een aankomende opendeur.

Dan is het interessant om een campagne op te zetten zodat je betalend de nodige aandacht krijgt tussen de resultaten in de zoekmachines of op sociale media.

Volledig op jouw maat

Het opzetten van een SEA-campagne is iets waar we tijd in steken. We pakken het grondig aan, zodat je campagne meer opbrengt dan ze kost. We bepalen heel nauwgezet je doelpubliek. Daarnaast maken we gebruik van onze zoekwoordanalyse om de juiste parameters op te zetten. We willen met een zo klein mogelijke investering zo veel mogelijk juiste bezoekers aantrekken.

Bij advertising op Google kan je héél gericht bepalen wie jouw advertentie te zien gaat krijgen. Daardoor betaal je ook alleen voor die mensen die actief op Google op zoek zijn naar hetgeen jij aanbiedt.

Heel gericht

In eerste instantie denken we samen met jou na over de zoekwoorden die potentiële klanten zouden ingeven in Google om uit te komen bij jouw diensten. Via de juiste tools onderzoeken we daarna welke van die zoektermen effectief het vaakst gebruikt worden bij zoekacties. Deze zoekwoordanalyse is van groot belang. Een goeie basis zorgt voor een efficiënte uitvoering, moet je maar denken.

Daarna zetten we op basis van die woordenlijst jouw Google advertentie op. Komt erop neer dat je tegen je zoekmachine zegt: “Je mag mijn advertentie enkel tonen aan mensen die één van deze termen in hun zoekopdracht zetten." Op die manier ben je zeker dat je het publiek bereikt dat je wil bereiken en dat je hiervoor geen cent te veel betaalt. Bovendien kunnen we ook nog een exact geografisch kader meegeven: je bereikt exact díe mensen die op dát moment op zoek zijn naar hetgeen jíj aanbiedt.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo