Visitekaartjes

Stijg uit boven de grijze massa

Zoek je een visitekaartje dat opvalt tussen de vele tientallen andere die je zelf al verzamelde? Kom met ons rond de tafel zitten en we maken van jouw visitekaartje iets bijzonders dat niemand nog durft weggooien. Speciale afwerking, excentrieke vormen, reliëfdruk,… Alles kan en alles mag!

Spring eruit!

Geef eerlijk toe, visitekaartjes zijn vaak niet de meest spannende items om boven te halen. Vaak eerder praktisch, een uitwisseling van gegevens, en daarmee basta. We komen maar zelden visitekaartjes tegen waarvan we zeggen: "Waaw, knap gedaan, daar is over nagedacht!" 

Die reactie is aan de andere kant wél hetgeen wij beogen voor onze klanten. En dan gaat het niet om ter schreeuwerigst. Wel integendeel. Je hoeft niet met 7 kleuren en 3 verschillende lettertypes te werken om op te vallen. Wij denken op een creatieve manier na hoe jij klassevol uit de massa kan springen. Dat kan gaan van het type papier, over de druktechnieken, tot de vorm van het kaartje. Wij zijn allergisch aan dertien in een dozijn, daarom gaan we voor jou altijd dat stapje verder in creativiteit.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo