Bezoekers aantrekken via digitale marketing

Voor iedereen een formule op maat

Ons arsenaal bevat verschillende wapens om de juiste bezoekers te bereiken (en bijvoorbeeld naar jouw website te halen). Welke wapens we gebruiken, bekijken we samen met de klant.

De mogelijkheden in marketing zijn quasi eindeloos, al zijn er wapens die we vaker uit de kast halen dan andere. Enkele voorbeelden ...

Scoren in Google (SEO)

Een website sterk laten scoren in Google is het resultaat van structurele inspanningen op langere termijn. Google houdt rekening met een complexiteit aan technische en inhoudelijke factoren. Belangrijke factoren omvatten het creëren van extra inhoud (bijvoorbeeld via een blog, e-mailmarketing of SEO-landingspagina’s) en social media

Daarbij is het zeer belangrijk om op regelmatige basis je scores voor relevante trefwoordencombinaties te meten en te analyseren.

Vertrouw op Pixeo voor het uitvoeren van een SEO-scan. Je ontvangt daarbij niet alleen de ruwe data of basisgegevens, maar krijgt een compleet actieplan voorgeschoteld met heldere verbeterpunten. Ook voor de uitvoering van dit actieplan kan je uiteraard op ons rekenen.

Lees hier meer over SEO en Google

Adverteren in Google (SEA)

Adverteren in Google is één van de meest succesvolle manieren om heel doelgericht potentiële klanten te bereiken. Deze aanpak slaagt evenwel alleen met een sterke en overtuigende website, meteen ook de reden waarom we de website beschouwen als de basis voor je verdere online inspanningen.

Pixeo biedt een totaalaanpak voor SEA. Dit betekent dat we niet alleen advertenties opmaken, we investeren ook veel energie in de analyse van de resultaten én de aangewezen bijsturingen.

Op die manier verhogen we stapsgewijs het rendement van je campagnes én bereik je betere resultaten tegen lagere advertentiekosten.

Samen bepalen we nauwgezet de doelgroep van je campagne en selecteren we de aangewezen kernwoorden (en -combinaties). Daarbij is het zowel mogelijk om je volledige bedrijf als een specifiek product of een specifieke dienst te promoten.

Vergroot je bereik met social media

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter,… Het potentieel van social media voor bedrijven is enorm. Mits de juiste aanpak en consequente acties kan je met social media een enorm bereik opbouwen.

Je krijgt bovendien de kans om rechtstreeks in interactie te treden met je (potentiële) klanten. Bovendien kan je hen een glimp gunnen achter de schermen van je bedrijf, waardoor je bouwt aan een persoonlijke relatie met je fans en volgers.

Pixeo biedt een totaalservice voor social media. We werken samen een strategie uit, waarna we deze in onderling overleg uitvoeren. 

Lees hier meer over social media
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo