Sociale media

Kies voor een geïntegreerde aanpak

Facebook, Twitter, LinkedIn, … Sociale media bieden talrijke kansen om jouw producten of diensten extra onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Althans, als dit op een planmatige en doordachte manier gebeurt. Pixeo werkt samen met jou een sociale mediastrategie uit en biedt vervolgens een volledige service om dit plan in de praktijk te brengen.

Eerst denken dan doen

Om sociale media maximaal te laten renderen, is het cruciaal dat je volgens een doordachte strategie te werk gaat. Waar zitten er voor mijn bedrijf of organisatie opportuniteiten en mogelijkheden? Waar moeten we met sociale media naartoe? Al deze vragen krijgen een helder antwoord. Het laten bouwen van een nieuwe website of het uitvoeren van een rebranding, vormt het ideale moment om zich over deze vragen te buigen.

In de praktijk brengen

Ook voor de uitvoering van jouw sociale mediastrategie kan je op ons rekenen. Deze totaalservice vertrekt van het opbouwen van een eenvoudige pagina op Facebook met referenties en nieuws tot en met het organiseren van acties en wedstrijden op verschillende sociale media. Ook het monitoren van voor jouw branche relevant nieuws op Twitter of andere sociale media, kan je aan ons toevertrouwen. Wanneer gewenst nemen wij uw sociale media in handen en posten of tweeten wij relevante berichten.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo