Jouw groeiformule

Een aanpak op maat
om digitaal te groeien

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke formule om digitaal te groeien en bloeien. Digitale successen ontkiemen alleen in een vruchtbare bodem, waarbij je bedrijfswebsite de noodzakelijke basis vormt van alle verdere groei. Vervolgens heeft jouw website nood aan de juiste mix van voedingsstoffen. Dit online groeiverhaal versterkt en vult je bestaande mond-aan-mondreclame en inspanningen voor netwerking aan.

De kern van je verhaal

Elk succesvol bedrijf heeft een solide kern met kwaliteitsvolle producten of diensten, die leiden tot een hoge klantentevredenheid.

Deze klantentevredenheid genereert mond-aan-mond reclame, waardoor je klantenkring stapsgewijs vergroot. Niets overtuigt meer dan een enthousiaste klant die bij vrienden, kennissen en familie getuigt over zijn positieve ervaringen. Daarnaast beschik je als succesvol bedrijf over een stevig businessnetwerk én lever je tal van inspanningen om dit te vergroten.

Om als bedrijf ook klaar te staan voor de uitdagingen van de toekomst, heb je ook een digitale groeiformule nodig. Vooraleer iemand een aankoop verricht gaat hij of zij gegarandeerd het internet op, zelfs al kent die persoon je bedrijf via mond-aan-mondreclame.

Jouw digitale groeiformule vertrekt vanuit de kern van je verhaal én is dus voor elk bedrijf anders. Pixeo werkt als digitale raadgever op maat de ideale groeiformule uit met de website als basis en kern.

Waarom Pixeo?

De vruchtbare bodem: jouw bedrijfswebsite

Digitaal groeien kan alleen op een vruchtbare bodem: een sterke website.

Zonder overtuigende, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk vindbare website zijn al je overige inspanningen voor online marketing weggegooid geld en energie.

Onze samenwerking start dan ook steeds vanuit een website die aanspreekt, met als doel het aantrekken van de juiste bezoekers en het omvormen van deze bezoekers tot klanten.

Ook hier gaan we voor maatwerk, gebaseerd op een beproefde methode en wetenschappelijke principes.

Ontdek hier onze aanpak voor websites

Mix van juiste voedingsstoffen: online marketing

Wanneer je nieuwe website online staat, starten we met de volgende stap van onze groeiformule: online marketing.

Je (nieuwe) website kan alleen bloeien wanneer veel bezoekers over de vloer komen en deze ook effectief actie ondernemen om jou te contacteren. Daarvoor heeft je site nood aan de juiste digitale voedingsstoffen. Op maat van jouw groeiambities tekenen we een plan van aanpak uit met zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren in Google (SEA), social media, conversieoptimalisatie en e-mail marketing.

Heldere rapportages met gerichte bijsturingen leiden ons gegarandeerd tot de ultieme digitale groeiformule die perfect aansluit bij de behoeftes van jouw bedrijf.

Ontdek hier onze aanpak voor online marketing
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo