Logo ontwerp

Ga stijlvol door het leven

De beknopte grafische weergave van je bedrijfsidentiteit, zo kan je je logo best bekijken. Daarom is het niet iets om op 1-2-3 snel ineen te knutselen. Of om iets te doen wat gelijkaardig is aan je concullega's. Het ontwerpen van een logo, is een kunst op zichzelf. Je gaat zo puur mogelijk moeten terugplooien op jezelf, op het beeld dat jou als bedrijf het best omschrijft. En met 1 beeld kan je veel vertellen.

Kies voor een stijlvol en professioneel logo dat niet alleen vandaag voldoet, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijft.

Een bedrijfslogo kiest u voor het leven

Misschien gaat dit wat te ver, in elk geval verandert u best niet ieder jaar van logo. Kies daarom voor een stijlvol en professioneel logo dat niet alleen vandaag voldoet, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijft. Hoe? Door een creatieve designer in te schakelen die zijn vak kent. Pixeo vertaalt uw commercieel verhaal in één krachtig kenmerkend beeld

Vaak is het ontwerp van een logo geen alleenstaand gebeuren. Meestal gaat dit gepaard met nog andere creatieve producties, zoals de uitwerking van een volwaardige huisstijl, drukwerk, digitale campagnes of een website. Pixeo werkt vanuit uw kern, waardoor het logo en alle andere elementen sowieso perfect op mekaar afgestemd zijn. Een samenhangend verhaal waarmee u de toekomst tegemoet kan gaan!

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo