PayInnovate

Modern logo voor consultancy in de digitale banksector

Met een logo versterk je visueel wat je met je business wilt bijdragen, dus deze belangrijke stap is bij het opzetten van je eigen bedrijf een goede strategische zet. Je kan je unieke 'selling points' in de kijker zetten door samen te werken met een professionele logomaker of grafisch ontwerper die daar oog voor heeft - PayInnovate voegde de daad bij het woord en zocht het logo-ontwerp bij Pixeo om de eerste stappen in de digitale bankenwereld te zetten.

Innoverende sector

PayInnovate levert een unieke service die mee is met zijn tijd - als juridisch adviesbureau voor digitale innovaties in de betaalwereld wil je een sterke eerste indruk achterlaten en laten zien dat je mee bent op alle vlakken. Net als de bankenwereld volop begint te digitaliseren en een nieuwe wind door de sector brengt, wilden we dit logo even fris, modern en innovatief laten ogen.

B2B-karakter

Een B2B-logo vraagt om een verfijnder logo-ontwerp dan dat we voor een B2C-bedrijf zouden ontwerpen. Als adviseur wil je namelijk vertrouwen uitstralen, dus we focusten ons op het overbrengen van de nodige professionaliteit, zonder onder te doen voor een moderne, frisse uitstraling.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo