Projectaanpak
bij websites

Welke weg leggen we samen af naar jouw website?

Om jouw website stap voor stap te ontwikkelen, volgen we een eigen, unieke projectaanpak. Deze start allereerst met een workshop over de inhoud en de informatiearchitectuur. Dit vormt de noodzakelijke basis voor het verdere verhaal. Op deze fundamenten bouwen we verder met de fase van het design (altijd op maat) en de technische ontwikkeling. Na de lancering van je nieuwe website start ons verhaal van online marketing.

1 — Workshop voor teksten en informatiearchitectuur

Onze copywriter schrijft niet alleen de teksten voor je website, maar is ook letterlijk jouw informatiearchitect. Tijdens een boeiende workshop luistert hij naar jouw bedrijfsverhaal én analyseert hij dit door de ogen van jouw potentiële klanten.

Als zaakvoerder of bedrijfsleider werk je immers heel hard “in” je bedrijf, waardoor het niet altijd eenvoudig is om te kijken naar je onderneming vanuit het standpunt van jouw klanten. Deze externe blik vormt – samen met de sterke schrijverskwaliteiten van onze copywriter – de grote meerwaarde van deze fase.

2 — Ontwerp en ontwikkeling

Na de eerste fase staat jouw website al volledig op papier. Dat geldt zowel voor de teksten, de vereiste functionaliteiten als een schematische voorstelling van de inhoud van de homepagina. 

Op basis van deze documenten krijg je een gerichte prijs voor de verdere realisatie. Wanneer je hiermee akkoord gaat, gaan we verder aan de slag voor het grafisch ontwerp en de technische ontwikkeling. 

In deze fase zorgen we ervoor dat de vier succesfactoren voor sterke websites volledig op jouw site worden geïmplementeerd.

3 — Verdere groei via online marketing

Na de lancering van je nieuwe site stopt onze verhaal niet. Integendeel zelfs, nu begint het pas! Met behulp van online marketing trekken we de juiste bezoekers naar jouw website en zorgen we dat deze converteren in potentiële klanten.

Meer over onze marketing aanpak
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo