Succesfactoren

Wat zijn de vier succesfactoren van een succesvolle website?

Op basis van onderzoek identificeerden wij vier kritische factoren die een website nodig heeft om uit te groeien tot een succesverhaal. Concreet gaat het om vindbaarheid in Google, snelheid, toegankelijkheid met elk toestel en gebruiksvriendelijkheid.

Vindbaarheid

Gevonden worden in Google, is het begin en einde van alles. SEO verdient niet alleen aandacht bij de lancering van je website, het moet een permanente bekommernis zijn.

Pixeo ondersteunt je met heldere SEO-rapportages en concrete actiepunten om je scores te optimaliseren.

Ontdek hier hoe we er voor zorgen dat jouw website sterk scoort in Google:

Hoe hoog scoren in zoekmachines?

Snelheid

Veel websites verliezen bezoekers door te lange laadtijden. Tal van technische factoren bepalen de snelheid van je site.

Wij bouwen websites die snel inladen én vlot doorklikken, wat de gebruikservaring sterk ten goede komt. Daarom werken we met een eigen zelfontwikkeld content management systeem (CMS). Ook de hosting speelt hierbij een grote rol.

Gebruiksvriendelijkheid

Het samenspel van inhoud én design bepaalt de uiteindelijke gebruikservaring van je website. Deze user experience staat voor ons centraal.

Alles begint bij sterke copywriting en een aangepaste informatiearchitectuur. Onze copywriter verwoordt messcherp jouw kernboodschappen. Voor de menustructuur vertrekken we van de informatiebehoeftes van jouw potentiële klanten.

Wanneer de inhoud op punt staat, gieten we deze in een uniek en creatief design. Deze creativiteit ontaardt niet in overbodige franjes, maar leidt wel tot stijlvolle functionaliteit. Voor de look en feel van elke website vertrekken we steeds van een wit blad.

Toegankelijkheid

Wij bouwen onze websites zodat deze op elk platform (tablet, smartphone, laptop, desktop) niet alleen werken, maar volledig geoptimaliseerd worden. Een website moet zich aanpassen aan de omgeving waarin hij wordt geladen.

Een responsive website zoals dat heet, past zichzelf aan de grootte van het scherm aan. Je dient dus ook geen apart beheer te voorzien voor verschillende apparaten en schermgroottes.

Meer over responsive websites
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo