E-mail marketing

Uw volledige doelgroep met één druk op de knop

Pixeo biedt jou een krachtig mailingplatform voor het eenvoudig, snel en correct versturen van elektronische nieuwsbrieven. Wij ontwerpen aantrekkelijke sjablonen die naadloos aansluiten bij jouw huisstijl. Deze sjablonen laten je toe om met enkele muisklikken een professionele nieuwsbrief samen te stellen.

Opvolgen

Na het versturen volg je eenvoudig de resultaten van jouw campagne op: hoeveel ontvangers openden de nieuwsbrief, hoeveel mensen klikten door naar de website, hoeveel hebben uiteindelijk geleid tot een bestelling of een nieuwe lead,  enz…? Alle mogelijke informatie die er uit een verzonden campagne kan gehaald worden, zet ons platform in een gestructureerd overzicht zodat je jouw volgende stap nog beter kunt plannen.

A/B testing

Welk woorden in het onderwerp scoren beter? Welke link of knop zet meer aan tot klikken? Dit soort vragen los je eenvoudig op door A/B testen.

Hoe werkt het? Ons systeem stuurt (bijvoorbeeld) 20% van jouw mails met onderwerp A en 20% met onderwerp B. Na 4u bekijkt het bij welk onderwerp de meeste mensen de mail openden, en het stuurt de overige 60% met dat onderwerp. 

Dit is slechts een fractie van de mogelijkheden. Je kan werken met een ander onderwerp, andere inhoud, … Je kan testen op basis van geopende mails, van aangeklikte links, …

Kweek abonnees

Heb je al een website? Nodig jouw bezoekers dan uit om op de hoogte te worden gehouden van bijvoorbeeld nieuws of promoties. Wij integreren een inschrijvingsformulier naadloos in jouw website.

Wil je meer?

Ben je geen literair wonder of ben je gewoon liever bezig met je eigen zaak? Laat onze copywriter jou dan bijstaan bij het schrijven van de inhoud.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo