Websites

De vruchtbare bodem voor 
je online marketing

Een digitaal groeiverhaal is alleen mogelijk met een sterke website. Deze vormt de noodzakelijke vruchtbare bodem voor je verdere online marketing. Op basis van onderzoek identificeerde Pixeo vier succesfactoren die geslaagde websites met elkaar delen. Daarnaast ontwikkelden we een eigen unieke projectaanpak waarbij we elke succesfactor stap voor stap invullen. 

Wat zijn de vier succesfactoren van een succesvolle site? 

Op basis van onderzoek identificeerden wij vier kritische factoren die een website nodig heeft om uit te groeien tot een succesverhaal. Concreet gaat het om vindbaarheid in Google, snelheid, toegankelijkheid met elk toestel en gebruiksvriendelijkheid (het juist samenspel tussen inhoud en design). Voor jouw website maken wij het volledige plaatje compleet.

Ontdek het hier

Welke weg leggen we samen af naar jouw website?

Om jouw website stap voor stap te ontwikkelen, volgen we een eigen, unieke projectaanpak. Deze start allereerst met een workshop over de inhoud en de informatiearchitectuur. Dit vormt de noodzakelijke basis voor het verdere verhaal. Op deze fundamenten bouwen we verder met de fase van het design (altijd op maat) en de technische ontwikkeling. Na de lancering van je nieuwe website start ons verhaal van online marketing.

Ontdek hier onze projectaanpak
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo