SEO & Google

Hoog scoren in Google, gewoon kwestie van gezond verstand

Op een organische manier mooie scores behalen in Google, het is een kunst op zich. Bij de bouw van jouw website of webshop, besteedt Pixeo bijzonder veel aandacht aan alle technische en inhoudelijke factoren die jouw vindbaarheid in Google bepalen. 

Naast de technische onderbouw, investeren we ook op inhoudelijk vlak in een goeie vindbaarheid in Google. Naast een doorgedreven zoekwoordanalyse, gaan we ook bij de copywriting en informatiestructuur uit van de best practices voor SEO. Op die manier willen  we jouw website alle kansen geven om op een organische manier (dus onbetaald) hoog te scoren in zoekmachines. Op die manier start jouw website of webshop al meteen op het hoogste schavotje, nog voor je eventueel andere online acties gaat ondernemen.

Wat mag u van ons verwachten?

Onderstaande elementen leggen de basis voor een goede vindbaarheid in Google: 

  • Wij bouwen uw website met de meest moderne webtechnologieën zodat de robots van Google zonder belemmeringen uw website optimaal indexeren.
  • Voor alle pagina’s en subpagina’s werken wij met betekenisvolle webadressen die het kernwoord (of een combinatie van kernwoorden) voor die webpagina bevatten.
  • Voor de menustructuur kiezen wij maximaal voor inhoudelijk sterke menu-items. Dit verhoogt de vindbaarheid van deze pagina’s in Google. We vermijden zoveel mogelijk inhoudsloze menu-items.
  • Wanneer u de copywriting aan ons toevertrouwt, dan analyseren we altijd welke zoekwoorden relevant zijn in Google voor uw website. Deze trefwoorden en trefwoordencombinaties houden we steeds in het achterhoofd bij het uitwerken van de pagina’s. Daarbij is een optimale trefwoordendensiteit op de pagina’s van groot belang.
  • Om uw webpagina’s aantrekkelijker te maken in de resultatenlijst van Google, besteden we veel aandacht aan het schrijven van aansprekende Title en Description Tags.

Wil je nog verder gaan?

Niet alleen de technische en de inhoudelijke opbouw van uw website zelf, bepalen uw scores in Google. Ook inkomende links, een externe blog of uw aanwezigheid op sociale media en nieuwssites zijn van groot belang. 

Elke website koppelen we standaard met het gratis analyseprogramma Google Analytics. Zo volgt u steeds haarfijn de prestaties van uw website op.

Wanneer u na de lancering uw prestaties in Google nauwgezet wilt laten monitoren en gericht verbeteren, bieden we u een intensief begeleidingstraject aan.

Gevonden in ons magazine |

Bekijk alle artikels
plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo