Texture Painting

Nieuw creatief logo, huisstijl en website

De structuur en de levendigheid die Texture Painting teweegbrengt in al z'n werk, is een belangrijk element dat we laten terugkomen in alles wat betreft hun huisstijl en website.

Het gevoel van het textuurschilderwerk is een rode draad doorheen al onze verwezenlijkingen voor Texture Painting. Voor de website hebben we er bovendien voor gezorgd dat er naast een knappe voorkant, ook een heel degelijke achterkant achter zit, met de flexibiliteit en grondigheid van ons nagelnieuwe Geni CMS (content management system). 

texture-painting-hero

Structuur in logo en huisstijl

Bij deze klant kregen we volledig carte blanche, hetgeen heel uitdagend werkt voor een creatieve geest. We wilden doorheen alle creaties het gevoel geven: "Dát wil ik aanraken!" Daarom werd er zorgvuldig op toegekeken dat elk huisstijlelement minstens 1 textuurdetail meekreeg dat de link legt met de signatuur "Texture Paining"-schilderstijl.

Knap met stevige fundamenten

Voor de website wilden we op een manier datzelfde gevoel van textuur en ruwheid uitwerken. Het groffere werk qua uitzicht, maar achter de schermen deftig onderbouwd zodat de juiste mensen hun weg naar (en doorheen) de website probleemloos zouden vinden.

Bovendien is de website gestoeld op ons gloednieuw CMS, waardoor de klant heel gemakkelijk zowat alle inhoud van z'n website kan aanpassen. Toevoegen van nieuwe inhoud, nieuwe pagina's, alles is mogelijk. Dit zorgt aan de ene kant voor extra inhoud op de website (landingspagina's, blog, realisaties, nieuws) die gedeeld kan worden op sociale media. Aan de andere kant vinden zoekmachines het ook heel fijn om extra inhoud te zien verschijnen, waardoor je op een organische manier weer hoger gaat scoren in de zoekresultaten.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo