Texture Painting

Karaktervolle website en huisstijl, versterkt door digitale marketing

De structuur en de levendigheid die Texture Painting teweegbrengt in al z'n creaties, is een belangrijk element dat we laten terugkomen in alles wat betreft hun logo, huisstijl en website. Het gevoel van hun decoratieve technieken en textuurschilderwerk is een rode draad doorheen hun volledige visuele identiteit. 

Daarbovenop wil Texture Painting online sterk op de kaart staan, dus wordt er ook ingezet op een vloeiende interactie tussen de website en alle digitale marketing toepassingen die we ook mochten verzorgen.

Structuur in logo en huisstijl

Bij deze klant kregen we volledig carte blanche, hetgeen heel uitdagend werkt voor een creatieve geest. We wilden doorheen alle creaties het gevoel geven: "Dát wil ik aanraken!" Daarom werd er zorgvuldig op toegekeken dat elk huisstijlelement minstens 1 textuurdetail meekreeg dat de link legt met de signatuur "Texture Paining"-decoratiestijl.

Knap met stevige fundamenten

Voor de website wilden we op een manier datzelfde gevoel van textuur en ruwheid uitwerken. Het groffere werk qua uitzicht, maar achter de schermen deftig onderbouwd zodat de juiste mensen hun weg naar (en doorheen) de website probleemloos zouden vinden. Bovendien is de website gestoeld op ons gloednieuw CMS, waardoor de klant heel gemakkelijk zowat alle inhoud van z'n website kan aanpassen. 

Ook bij de uitwerking van de digitale marketing hebben we deze website ten volle benut om meer verkeer te lokken, en op die manier ook meer instroom naar de knappe showroom van Texture Painting te krijgen. Website als sterke basis

Onze online efforts zorgen voor het continue verder groeien van hun business, dankzij een naadloze wisselwerking tussen website, online campagnes, social media en mailings. 

 De online campagnes worden continue afgetoetst om na te gaan waar we zo efficiënt mogelijk verbeteringen kunnen aanbrengen. Via Mailchimp wordt er maandelijks gezorgd voor een kant-en-klare mailingcampagne die we uitgestuurd wordt naar alle contacten van Texture Painting. Nadien kunnen we telkens opvolgen welke links naar de website het beste werken.

Online inspiratie

Omdat bijna elk bedrijf meer dan ooit verwacht wordt online te zijn, creëren we voor Texture Painting social media posts om hen te assisteren op hun kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. We maken eerst mock-ups op die we daarna online zetten. 

Ook gesponsorde posts en videoposts worden gebruikt om potentiële klanten te inspireren en natuurlijk wordt de copywriting verzorgd met veel aandacht, zodat we de juiste boodschap overbrengen voor de unieke, kwalitatieve ambacht die ze leveren.


plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo