iFLUX

Branding, website en SEA-expertise voor wetenschappelijke speler

iFLUX, spin-off van VITO voor fluxmetingen, kwam al sinds hun prille begin in 2016 aankloppen bij Pixeo. Sindsdien hebben we heel wat gerealiseerd om de iFLUX-technologie in de kijker te zetten: van huisstijl, website tot zelfs hulp bij Google Ads.

Frisse huisstijl

Een internationale uitstraling met moderne toets en herkenbare stijl - iFLUX kon op Pixeo rekenen om hun visie uit te werken in een klare, duidelijke beeldtaal. We ontwikkelden een sterke huisstijl met onder andere roll-up banners, whitepapers, visitekaartjes, beurswanden, ...

Website met wetenschappelijk karakter

Om een zo duidelijk mogelijk verhaal te brengen, zijn we begonnen met een grondige analyse: welke doelgroep(en) willen we aanspreken, welke informatie heeft die nodig? We hebben eerst sterk ingezet op copywriting en een overzichtelijke informatiestructuur. We wilden de iFLUX-technologie zo helder mogelijk overbrengen door eerst een sterke fundering op te bouwen. 

Intuïtief websiteonderhoud

De website bevat heel wat functionaliteiten: hij bestaat uit drie talen (Nederlands, Engels en Frans), een pagina met referenties, alsook een blog en nieuwspagina. Dit alles kan op een eenvoudige manier door iFLUX zelf worden onderhouden, zodat ze hun website steeds up-to-date kunnen houden. 

Alle pagina's zijn aanpasbaar in ons 'Geni' CMS, waar we elke website in afleveren. Hiermee kan je gemakkelijk meertalige pagina's vertalen met een handige kopie-mogelijkheid en zelf content creëren door referentie- en blogberichten aan te maken. Dit alles met behulp van onze slimme opmaaktools. 

Online adverteren

Om online zo goed mogelijk gevonden te worden, bieden we bij Pixeo ook onze SEA-expertise aan (Search Engine Advertising of zoekmachine marketing). Van volledige ontzorging en opvolging of enkel hulp bij de opzet, we zijn van alle markten thuis. iFLUX koos voor het laatste, dus zorgden we voor een sterk zoekwoordenonderzoek, waar ze nu zelf verder op bouwen in Google Ads. 

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo