Hout Feyen

Stijlvolle overzichtelijke website voor Hout Feyen

De dames van Hout Feyen, met een uitgebreide toonzaal en houthandel in Dessel, kwamen langs bij Pixeo met een heel uitgesproken idee voor de nieuwe website. Ze wilden een frisse nieuwe look combineren met een duidelijk productoverzicht voor hun  klanten. Op die manier willen ze zo bewust mogelijk inspelen op de immer evoluerende noden van hun doelpubliek. Met een heleboel toonzaal- en houthandelproducten die ze in de kijker willen zetten, zorgden we voor een overzichtelijke website met heel wat mogelijkheden om onder andere productcategorieën toe te voegen vanuit ons CMS, Content Management System.

In-house CMS: Geni

Er hangen heel wat voordelen vast aan samenwerken met een webontwikkelaar die zijn eigen beheersysteem heeft voor websites. Zo maak je het niet alleen goedkoper voor jezelf, maar ook een stuk handiger. Je kan namelijk zelf je website aanpassen zonder dat je langs ons hoeft te gaan! We zetten onze klanten op weg via een introductie en online helpcenter zodat ze zelf aan de slag kunnen met de website van up-to-date content te voorzien. Zo kan ook Hout Feyen hun website zo lang mogelijk relevant en vernieuwend houden voor hun bezoekers, met behulp van ons Geni CMS.

Zelf productcategorieën toevoegen

Ons Geni CMS kan nog heel wat meer kunstjes: aangezien Hout Feyen een groot aanbod aan toonzaal- en houthandelproducten heeft, kunnen ze zelf nieuwe productcategorieën aanmaken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld productlijnen die niet meer verkocht worden verwijderen, aanpassen of nieuwe toevoegen.

Promoties lanceren

Bij Hout Feyen doen ze graag aan promoties en kortingen in hun toonzaal en houthandel, om op die manier zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun topmateriaal. Hoe ondersteunen we dat op hun website? Door die promoties ook online te lanceren! Aangezien je website het visitekaartje van je onderneming is, willen we die zo aantrekkelijk mogelijk maken, met alle actuele promoties in de kijker.

Daarnaast hebben we de promopagina ook van een filter voorzien, zodat mensen specifiek kunnen zoeken op kortingen die ze zoeken op bepaalde producten - onderverdeeld in dezelfde productcategorieën als waar de website in opgemaakt is.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo