Nuclea

Frisse, sportieve website voor Nuclea

Een frisse, meertalige website met verschillende sporten en een groot aanbod, maar toch volledig zelf te beheren via modules, dat bouwde Pixeo voor Nuclea. Met de nodige extra features kunnen ze nu zelf hun structuur aanpassen en koppelingen leggen.

Nuclea in Mol is heel wat meer dan een typische sportclub: ze bieden buiten een groot aanbod aan sporten ook andere activiteiten aan. Ze beschikken over heel wat infrastructuur, zoals een strand, sporthal, tennisterreinen, beachvolley, ... en bieden daarnaast verschillende lidgelden en extra voordelen aan. 

Al deze mogelijkheden hebben we geïntegreerd in hun website, op een manier die niet alleen overzichtelijk is voor de bezoeker, maar ook zodat Nuclea alles gemakkelijk zelf kan aanpassen.

Groot aanbod

Nuclea heeft een groot aanbod aan sporten en clubs. We hebben hen de nodige features aangereikt die het mogelijk maken om deze elk te koppelen aan hun eigen bestuur, faciliteiten, lidgelden en contactpersonen. Met behulp van privilegeniveaus kan Nuclea onder andere gemakkelijk lidgelden bepalen en dankzij modules kunnen ze hun overzicht aan infrastructuren die ze te huur aanbieden, zelf aanpassen.

Nieuws & kalender

Met zo'n groot aanbod komen natuurlijk ook een heleboel activiteiten! Die kan Nuclea zelf beheren via een kalendermodule. Ook de nieuwsberichten beheren ze zelf in een nieuwsmodule: er kan bepaald worden welk nieuwsbericht bij welke aanbod hoort, zodat het juiste bericht verschijnt bij de juiste sport.

Eenvoudig CMS

Elke website die Pixeo ontwerpt, wordt afgeleverd in ons zelfgemaakt beheersysteem 'Geni' dat we naar jouw wensen inrichten. Ook Nuclea gaven we alle tools mee om hun website optimaal te benutten, van meertalige pagina's (eenvoudig te kopiëren van de ene naar de andere taal) tot gekoppelde modules. Zo blijft hun website relevant, up-to-date en gemakkelijk aanpasbaar zonder onze hulp. (Al helpen wij of ons helpcenter je natuurlijk graag voort bij vragen!)

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo