Een website of webshop die slecht scoort in Google bestaat eigenlijk niet. Het klinkt fors, maar de realiteit bewijst het wel. Pixeo besteedt voor elke project veel aandacht aan alle technische en inhoudelijke facetten die de vindbaarheid van uw webpagina’s in Google bepalen. Zo geven we uw website alle kansen om hoge posities te bereiken voor relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties.

Wat mag u altijd van ons verwachten?

Onderstaande elementen leggen de basis voor een goede vindbaarheid in Google:

  • Wij bouwen uw website met de meest moderne webtechnologieën zodat de robots van Google zonder belemmeringen uw website optimaal indexeren.
  • Voor alle pagina’s en subpagina’s werken wij met betekenisvolle webadressen die het kernwoord (of een combinatie van kernwoorden) voor die webpagina bevatten.
  • Voor de menustructuur kiezen wij maximaal voor inhoudelijk sterke menu-items. Dit verhoogt de vindbaarheid van deze pagina’s in Google. We vermijden zoveel mogelijk inhoudsloze menu-items.
  • Wanneer u de copywriting aan ons toevertrouwt, dan analyseren we altijd welke trefwoorden relevant zijn in Google voor uw website. Deze trefwoorden en trefwoordencombinaties houden we steeds in het achterhoofd bij het uitwerken van de pagina’s. Daarbij is een optimale trefwoordendensiteit op de pagina’s van groot belang.
  • Om uw webpagina’s aantrekkelijker te maken in de resultatenlijst van Google, besteden we veel aandacht aan het schrijven van aansprekende Title en Description Tags.
Een illustratie van een webdesigner die een website hoger in de Google ranking plaatst.

Wilt u nog verder gaan?

Niet alleen de technische en de inhoudelijke opbouw van uw website zelf, bepalen uw scores in Google. Ook inkomende links, een externe blog of uw aanwezigheid op sociale media en nieuwssites zijn van groot belang.

Elke website koppelen we standaard met het gratis analyseprogramma Google Analytics. Zo volgt u steeds haarfijn de prestaties van uw website op.

Wanneer u na de lancering uw prestaties in Google nauwgezet wilt laten monitoren en gericht verbeteren, bieden we u een intensief begeleidingstraject aan.

Interesse in onze mogelijkheden om uw resultaten in Google te verbeteren?

Graag nodigen we u uit in onze kantoren in Arendonk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contacteer ons