't Soete

Smakelijke website met geïntegreerde webshop

Voor z’n webshop was chocolatier ’t Soete uit Mol op zoek naar een systeem dat aan de ene kant heel praktisch is in gebruik, maar dat er aan de andere kant ook zó verrukkelijk uitziet dat mensen meteen bij de eerste klik het water in de mond krijgen.

We hebben ons volledig mee achter dit totaalconcept geschaard en samen zijn we tot een prachtresultaat gekomen: een vingerlikkend lekker e-commerce platform met overheerlijke beelden waarbij de klant reikhalzend uitkijkt naar het volgende product om toe te voegen aan z’n winkelmandje.

Heerlijke huisstijl

Voor de nieuwe huisstijl van de website/webshop kregen we carte blanche. In ons ontwerp hebben we gekozen voor een lettertype zonder al te scherpe kantjes en dat een maximale leesbaarheid garandeert. Bruin voor chocolade en framboosrood voor hun frambozen-champagne-pralines waar ‘t Soete wereldfaam mee heeft verworven. 

Deze huisstijl riep om aangevuld te worden met grootste, smullende fotografie. We hebben hierbij geen beroep gedaan op aangekochte stockfotografie. Alle producten werden prachtig in beeld gebracht tijdens een kwaliteitsvolle fotoshoot in hun eigen winkel. De foto’s die daaruit voortkwamen, zijn zo knap dat het voelt alsof de pralines en chocolade vlak voor je neus voor het grijpen liggen. Ook dat zorgt voor een extra dimensie in het online aankoopproces

Uitdagende webshop

Voor de uitwerking van de webshop zelf hebben we beroep gedaan op ons in-house webshop-systeem dat nauw samenwerkt met ons CMS. Niet alleen pralines & zoete delicatessen, ook relatiegeschenken en doopsuiker kunnen vanaf nu 24u op 24 besteld worden. Of je nu op het werk van achter je computer bestelt of in je luie zetel op je tablet of in de trein met je smartphone, de responsive webshop van ’t Soete maakt het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk om altijd en overal aan chocola te geraken. Onze jarenlange ervaring in e-commerce usability werpt hier duidelijk zijn vruchten af. 

Het aanlokkelijke idee om pralines via de postbode aan te bieden, vraagt ook achter de schermen om een innovatief online platform. Er werd hiervoor een unieke samenwerking met Bpost op touw gezet (het unieke leverproces, de klimatisatie van het pakket) waarbij Pixeo rekening heeft gehouden met alle mogelijke scenario’s. Elke wens die door de klant op tafel werd gelegd, hebben we zorgvuldig uitgevlooid en zo handig mogelijk omgezet in een oplossing.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo