Speelplaatsmeubel.be

Kleurrijke webshop voor creatieve speelplaatsmeubels

Een dynamische webshop die snel aanpasbaar is en geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets: dat vond Speelplaatsmeubel bij Pixeo. Wij gaven hen daarbovenop de mogelijkheid om acties en nieuws aan te kondigen zodat de webshop steeds relevant en actueel blijft.

Gebruiksvriendelijk

We vinden het steeds belangrijk dat webshops zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn, zodat de klant intuïtief en succesvol zijn aankoop kan afronden, zonder problemen of frustraties. Bij Speelplaatsmeubel is dat niet anders: we bouwden logische categorieën op, gebruikten gerichte call-to-action knoppen en maakten het mogelijk om de klant een account aan te laten maken en beheren.

Geoptimaliseerd voor elk apparaat

Webshops worden natuurlijk niet alleen op desktop bekeken, dus we hebben ervoor gezorgd dat de webshop even gebruiksvriendelijk is op mobiele apparaten.

Aanpasbaar via ons CMS

Speelplaatsmeubel kan zijn producten en categorieën zelf beheren via ons opgemaakt CMS. Daarmee blijft de webshop steeds up-to-date: prijzen worden aangepast, productinfo wordt bijgehouden en video's worden toegevoegd om de klant over de streep te trekken.


plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo