Scoop

Gebruiksvriendelijke lifestyle webshop voor e-commerce

Om aan e-commerce te doen, bekijk je tegenwoordig best het volledige plaatje: het schrijven van blogs, de juiste producten en productcategorieën, intuïtief websiteontwerp dat aanzet tot een aankoop, enzovoort. Een goede basis voor een webshop waar je verder op kan bouwen is daarom dus zeker een goede aanwinst.

Niet zomaar een webshop - de tijd dat webshops enkel bestonden om een aankoop te doen, ligt ondertussen ver achter ons. Er zit veel meer achter: je wilt de juiste personen op je website krijgen, je wilt hen overtuigen van een langdurige klantenrelatie en je wilt dat ze moeiteloos hun weg vinden om een succesvolle aankoop te doen. Met deze zaken hielpen we Scoop Lifestyle om hun eerste stappen binnen e-commerce te zetten.

Blogs

Blogs zijn een belangrijke start van de klantenreis, aangezien ze het mogelijk maken om beter gevonden te worden via Google door de juiste SEO toe te passen. We hebben het daarom simpel en intuïtief gemaakt voor Scoop: met enkele klikken kunnen ze snel en effectief in ons eigen CMS een nieuw blogbericht schrijven om het juiste publiek aan te trekken en zo de lifestyle waar ze achterstaan naar de buitenwereld te brengen.

Up-to-date houden

Niet alleen blogs, maar de gehele website is gemakkelijk te onderhouden via ons eigen CMS, Geni. Je wilt snel kunnen schakelen in het geval er bijvoorbeeld informatie moet veranderd worden of er nieuwe collecties binnen zijn. Dankzij ons beheersysteem hoef je dus niet meer achter de feiten aan te lopen en kan ook Scoop op elk moment de webshop volledig up-to-date maken.

Gebruiksvriendelijk webdesign

Wanneer de juiste personen op je website zijn, wil je ze natuurlijk kennis laten maken met je aanbod. Door logische productcategorieën toe te passen en productdetails zo helder mogelijk te weergeven, maken we het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk om zijn weg te vinden. In samenwerking met BigCommerce zorgden we voor een intuïtieve betaalafhandeling en mogelijkheid tot promoties.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo