Sam & Elly

Webshop voor een onvergetelijk kinderfeest

Sam & Elly, een origineel concept voor het organiseren van kinderfeesten in verschillende thema's of kleuren, had een even verrassende webshop nodig om tot leven te komen. Pixeo zorgde voor een creatieve website met intuïtieve gebruikerservaring.

Samenwerking voor krachtige beeldtaal

Pixeo zat mee in de denktank om de twee karakters, Sam & Elly, te creëren en het logo op punt te zetten. Door al van in het begin van het concept mee te denken, kan er een duidelijke beeldtaal en huisstijl opgezet worden. Die inspiratie hebben we dan meegenomen tijdens het webdesign.

Overzichtelijke informatiestructuur

Een webshop opbouwen vraagt meer dan alleen maar een lijst aan producten - je wil zo goed mogelijk het overzicht bewaren en producten toewijzen aan (sub)categorieën. Voor Sam & Elly zorgden we daarom niet alleen voor een grondig traject copywriting, maar ook dat er voor elk product een kleur en/of thema kan worden toegewezen. Zo wordt het product bijvoorbeeld ook zichtbaar wanneer een klant op specifieke kleuren of thema's zoekt of een filter toepast in de productcategorieën. Dat geeft een boost aan de verkoop en zorgt ervoor dat de klant alles gemakkelijk bij elkaar kan vinden.

Ook voordelig als webshophouder zelf - je hebt geen kans op dubbele producten en het assortiment aanpassen of updaten wordt kinderspel!

Producten in de kijker

Om gemakkelijk acties of producten voor bepaalde periodes in de kijker te zetten, zorgde Pixeo voor een extra plaatsje op de homepagina. Dit kan Sam & Elly gemakkelijk zelf aanpassen om de webshop up-to-date te houden.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo