OO Foto

Online portfolio en blog voor fotograaf

Het belangrijkste doel van een website voor deze fotograaf was zijn verwezenlijkingen goed in beeld te kunnen brengen. Hij wil dat de bezoekers van zijn website meteen meegezogen worden in zijn fotografie. Hier hebben wij als webbouwer op verschillende manieren op ingespeeld ...

Een kwalitatieve weergave van de foto’s is hierbij noodzakelijk. Alle foto’s in de hoofding, in de slider en bij Realisaties zijn gemakkelijk door de fotograaf zelf in te geven en aan te passen. Bovendien worden de foto's automatisch in hun origineel formaat verkleind en geoptimaliseerd. Op die manier worden de beelden zowel op een groot scherm als op een klein mobiel apparaat snel en kwalitatief weergegeven.

De stijl die we hanteren voor de website, hebben we speels maar wel zacht gehouden. Op deze manier heeft de stijl vooral een ondersteunende functie, maar spreekt er aan de andere kant toch ook wel karakter uit.

Naast beelden staat er natuurlijk ook de noodzakelijke informatie op de website. Zonder de bezoekers te overspoelen met een overvloed aan tekst, stuurt de website hen op een organische manier naar de juiste informatie en geeft een eenvoudig overzicht van de werkwijze, prijs en mogelijkheden die de fotograaf aanbiedt.

Via zijn blog kan de fotograaf zijn website nog persoonlijker invullen en regelmatig sfeerreportages posten. Met tekst, beelden en video's geeft hij de bezoekers een impressie van zijn dagelijkse bezigheid en kan hij zijn nieuwste kunstwerken aan u tonen.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo