Drukkerij Gewa

Een print-on-demand applicatie voor klanten van drukkerij

Een drukker heeft het vaak al druk genoeg - reden te meer om intensieve samenwerkingen met hun klanten te digitaliseren! Door een applicatie te ontwerpen die het mogelijk maakt om medewerkers van de eindklant rechtstreeks drukwerk te laten bestellen, vereenvoudigen we de relatie tussen de drukker en zijn klanten.

Printmateriaal in één klik

Bedrijven die met vertegenwoordigers werken, weten misschien wel hoe belangrijk het is dat zij voldoende brochures en geprinte informatie mee kunnen nemen naar hun potentiële klanten. Daar spelen drukkers een grote rol in: zij voorzien deze bedrijven van het nodige printmateriaal dat een klantenbezoek naar een volgend niveau kan brengen.

Om deze samenwerking te vergemakkelijken, werkte Pixeo voor Drukkerij Gewa in Arendonk een online applicatie uit, waarbij vertegenwoordigers van de klant (of andere personen binnen het bedrijf die toegang hebben gekregen) een bepaald budget krijgen om verschillende bestaande brochures te laten drukken. Deze data gaan dan rechtstreeks naar de drukkerij, en daarmee vermijdt de klant eventuele vertragingen en administratieve rompslomp.

Ook voor andere types klanten

Niet alleen bedrijven die met vertegenwoordigers werken, maar elk type klant kan via deze online applicatie een optimalisatie van zijn drukwerkaanvragen verkrijgen. We hebben alles zodanig opgesteld dat we steeds extra zaken kunnen toevoegen of weglaten om een intuïtief systeem op te zetten op maat van elke klant.

Drukkerij Gewa heeft hiermee tegelijk ook een extra uniek 'selling point', aangezien ze nu samenwerkingen kunnen aangaan die zowel efficiënter zijn voor hun klanten als voor henzelf. Een win-winsituatie!

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo