Enermico

Website, volledige huisstijl en diverse SEA campagnes

Voor Enermico creëerden wij de volledige huisstijl en ontwikkelden in het verlengde daarvan een uiterst performantie website.

Deze klant heeft doorheen de jaren zijn website continu bijgestuurd om op die manier het niveau gaandeweg nog verder omhoog te trekken. Bovendien houden ze steeds de vinger aan de pols om zeker te zijn dat de website nog helemaal mee is met hun evolutie als bedrijf.

Zo werden doorheen de jaren extra modules bijgebouwd (door hen zelf te beheren) voor de weergave van hun team en voor het schrijven van blogs (denk: content creation).

Het verkeer naar hun website krijgt een extra boost door de gerichte SEA campagnes die ze hebben lopen. Voor elk van hun diensten hebben ze een aparte campagne lopen, zodat ze ook heel minutieus kunnen sturen voor welke dienst ze graag wat extra instroom zouden krijgen. Hun campagnes zijn ook allemaal gebaseerd op een uitgebreide zoekwoordanalyse, zodat ze weten dat ze enkel betalen voor kliks van bezoekers die effectief op zoek zijn naar hetgeen zij te bieden hebben. Slim!

 

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo