Control & Protection

Intuïtieve website met uitgebreide productcatalogus

Technisch expert 'Control & Protection' wou van hun website een online catalogus maken, met het nodige beeldmateriaal en toevoeging van PDF's. Bij Pixeo vonden ze wat ze nodig hadden!

'Keyword research' of zoekwoordenonderzoek

Om de copywriting te ondersteunen, beginnen wij graag met een zoekwoordenonderzoek. Daarin gaan we op zoek welke woorden binnen de branche het meest gezocht worden en daarom het beste scoren op het internet. Voor Control & Protection hebben we nadien deze woorden geïntegreerd in de copywriting zodat Google automatisch de website relateert met de best-scorende zoekwoorden.

1 website, 3 divisies

Control & Protection bestaat uit 3 grote divisies, die elk zijn eigen specialiteiten en producten heeft. We hebben de website daarom zodanig opgebouwd dat elke divisie zijn eigen productcatalogus krijgt, met de nodige onderverdeling en verdere informatie via downloadbare PDF's.

Ondersteunende modules

Een bedrijf wil natuurlijk niet alleen productinformatie naar de klant krijgen, maar ook nieuws, evenementen, een voorstelling van het team, vacatures, enzovoort. We gaven elk van deze modules hun eigen toegewijde pagina, waar de bezoeker gemakkelijk een overzicht vindt van nieuwsberichten, open vacatures of opkomende evenementen.


plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo