Brepols

Responsive bedrijfswebsite met uitgebreid CMS en dealer locator

Brepols is dé marktleider op gebied van agenda's. Ze geloven rotsvast in de toekomst van papier. 

De uitdaging bij deze website zat hem in het combineren van het functionele met het grafische. Aan de ene kant willen ze zoveel mogelijk informatie kunnen meegeven aan de bezoeker die op zoek is naar een verkooppunt of productinformatie. Aan de andere kant is het voor hen uiterst belangrijk dat ze dat in hun eigen kenmerkende stijl kunnen doen.

Stijl en functie hand in hand

Brepols verkoopt authentieke tastbare producten. Daarom is het belangrijk dat hun producten 'beleefd' kunnen worden in de site. Beeldmateriaal is daarbij uiterst belangrijk. De grootste uitdaging zit hem in het jaarlijks veranderende karakter van hun productlijnen.

Omdat er elke jaar nieuwe modellen zijn, moeten ook elke jaar nieuwe foto's geplaatst kunnen worden. Een gulden middenweg tussen flexibiliteit en een professionele look was dus nodig. Dit is gelukt door een doordachte CMS structuur. Via ons eigen ‘Content Management Systeem’ konden we Brepols de mogelijkheid bieden om zelf de pagina's visueel te stylen, zonder afbreuk te doen aan de stijl.

B2B én B2C

De website van Brepols moet enerzijds particulieren (B2C) aanspreken. Het moet duidelijk zijn wat Brepols doet en waar je de producten van Brepols kunt kopen. Dat kan via de dealer locator. Brepols kan zelf hun meer dan 2.000 verdelers vanuit hun eigen systeem importeren.

Maar ook de business to business (B2B) markt is belangrijk. Zo biedt Brepols de mogelijkheid om hun producten te personaliseren als relatiegeschenk. Dit tonen ze door hun realisaties of portfolio te tonen. Het beheer hiervan kan uiteraard ook zelf.

plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo