ARAC

Crowdfunding applicatie met webshop integratie

ARAC, de Arendonkse atletiekclub, zocht een mogelijkheid om geld in te zamelen zodat ze een volwaardige atletiekpiste aan kunnen leggen op hun domein. Pixeo hielp hen daarbij door een crowdfunding applicatie te ontwikkelen, waarmee sympathisanten en sponsors gemakkelijk een symbolisch deel van de nieuwe atletiekpiste kunnen kopen.

Applicatie met webshop

Om geld in te zamelen, besloten we een webshop te koppelen aan de applicatie. Die maakt het mogelijk om aankopen te doen en gegevens achter te laten, om zo ARAC financieel te ondersteunen. Om de betaling af te ronden, werken we samen met Mollie, een gebruiksvriendelijke, veilige betalingspartner die bijna alle online betalingsmogelijkheden aanbiedt.

Symbolische piste

In de applicatie kan je effectief een deel van de piste aankopen: we hebben een afbeelding toegevoegd waar je kan zien welke vakjes reeds gesponsord zijn. Eenmaal de piste volledig gefinancierd is, zal hij volledig ingekleurd zijn: een symbolische visualisatie voor een mooie daad.

Totaal bedrag als scorebord

Sympathisanten kunnen steeds het totale bedrag gaan raadplegen op de applicatie. We hebben een 'scorebord' toegevoegd waar je het volledige crowdfunding bedrag en vooruitgangspercentage steeds kan raadplegen. Op deze manier hopen we mensen aan te zetten om mee het verschil te maken.


plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo