Voka

Grafische uitwerking van A tot Z voor evenementen

Voka Mechelen-Kempen rekent voor de grafische invulling van hun jaarlijkse evenementen al enkele jaren op de creativiteit van Pixeo. De klant komt naar ons met een allereerste informatie rond het event, en laten ons daarna quasi vrij in het bedenken van een evenementlogo, volledige huisstijl en alle bijhorende creatieve producties. Ook wat drukwerk betreft, hebben we met Voka een klant die heel graag out-of-the-box denkt, hetgeen voor onze creatievelingen een waar geschenk is!

Vlotte samenwerking

Bij evenementen komen heel wat grafische zaken kijken: uitnodigingen, advertenties, PowerPoint-presentaties, sponsorpanelen, online banners, noem maar op. Een vlotte samenwerking tussen organisator en grafisch ontwerper zijn dan van cruciaal belang, dat hebben wij al lang begrepen. Onze duidelijke communicatie en planning omtrent grafisch werk geeft Voka alle ruimte om zich te richten op hetgeen waar ze zelf top in zijn: sterke evenementen organiseren. 

Sterk in online werk

Voor elk communicatiekanaal dat Voka graag wil inzetten voor zijn evenementen, zorgen wij voor de grafische uitwerking - dus ook online helpen we hen graag voort. Omdat we zelf expert zijn in sociale media en online advertising, weten we perfect aan welke voorwaarden onze afgewerkte deliverables moeten voldoen om ook op het web knallen. De meest courante afmetingen? Check. Duidelijke call-to-actions die voor betere conversie zorgen? Dubbel check.

Flexibel, ook in turbulente tijden

Niet alles verloopt altijd volgens plan, ook tijdens de coronacrisis vond Voka Mechelen-Kempen zijn weg naar Pixeo. Voka kwam creatief uit de hoek door zijn evenementen zoveel mogelijk online te laten doorgaan, dus wij hebben ons flexibel opgesteld om grafisch bij te staan waar aanpassingen nodig zijn. Last-minute wijzigingen zijn geen uitzondering.


plane-propellor

Ontdek jouw groeiformule

Bezoek ons labo