Afbeelding Avonite website
Klant:   Avonite

Avonite was bij het bouwen van een website vooral op zoek naar een manier om klanten en architechten zoveel mogelijk informatie te kunnen aanbieden, zonder hen daarmee te overrompelen. Als verdeler van duurzaam solid surface plaatmateriaal was het daarom belangrijk voor hen om daarin een mooi evenwicht te vinden.

Pixeo heeft ingespeeld op die nood door de website visueel open genoeg te maken, zodat er een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Tegelijk werd de aanzienlijke hoeveelheid aan tekst op zo’n manier weergegeven dat er een duidelijke structuur en opbouw in zat, hetgeen opnieuw overrompeling bij de bezoeker tegengaat.

Avonite kan zelf de weergave van zijn realisaties beheren door projecten en foto’s toe te voegen. Daarnaast is er ook een aparte pagina gebouwd waarop ze allerhande extra informatie kunnen aanbieden via fiches of grafieken. Deze informatie kan door henzelf toegevoegd of aangepast worden, waardoor flexibel op trends of nieuwigheden ingespeeld kan worden.

Het resultaat van al deze features is een website die hun product goed in beeld brengt en waarop potentiële klanten zoveel mogelijk praktische informatie omtrent kleuren en afmetingen kunnen terugvinden.

Zelf interesse in een responsive website?

Wil je zelf ook nieuwe klanten overtuigen met een responsive website?
Bel of mail ons