Team

 • Afbeelding Guy Blockx

  Guy Blockx

  Onze kunstenaar. Neem dat ook gerust letterlijk. Guy staat in voor de grafische ontwerpen, zowel digitaal als in print design.

 • Afbeelding Koen Mertens

  Koen Mertens

  Deze man met de gave van het gesproken woord, vormt als medezaakvoerder ook meteen uw aanspreekpunt. De obsessie voor ‘gebruiksvriendelijkheid’ is een bijverschijnsel van zijn opleiding Productontwikkeling. De grafische en technische kennis maakt van Koen de perfecte schakel tussen klant, ontwikkeling en ontwerp.

 • Afbeelding Jolien Foets

  Jolien Foets

  Jolien is ons jongste teamlid. Boordevol creatieve ideeën en gewapend met een spontane, scherpe pen, staat Jolien stevig haar mannetje. Ze waakt met veel passie en de nodige proactiviteit over het digitale marketingluik binnen Pixeo

 • Afbeelding Nick Goris

  Nick Goris

  Nick zomaar een programmeur noemen, zou hem veel te kort doen. Gaat geen programmeertaal uit de weg. Zowel frontend als backend zijn een natuurlijke habitat. Gooi hem een technische uitdaging en die komt netjes gewassen en gevouwen terug.

 • Afbeelding Maarten Van Hoof

  Maarten Van Hoof

  Onze front-end developer heeft een voorliefde voor moderne, herbruikbare en efficiënte code waarmee hij uw website in no-time opbouwt. Dagelijks zet hij bij Pixeo zijn kruistocht om trage, niet-gebruiksvriendelijke websites van het web te stoten voort.

 • Afbeelding Inge Iemants

  Inge Iemants

  Inge kan haar jarenlange ervaring als operationeel leidinggevende ten volle benutten binnen onze groeiende onderneming. Daarnaast staat ze als medezaakvoerder in voor het projectmanagement en de overkoepelende planning, om zo een nog betere service te kunnen bieden aan onze klanten.

Kantoor

Hoge Mauw 1351, 2370 Arendonk
Kantoor Pixeo 1