Team

 • Afbeelding Koen Mertens

  Koen Mertens

  Deze man met de gave van het gesproken woord, vormt als medezaakvoerder ook meteen uw aanspreekpunt. De obsessie voor ‘gebruiksvriendelijkheid’ is een bijverschijnsel van zijn opleiding Productontwikkeling. De grafische en technische kennis maakt van Koen de perfecte schakel tussen klant, ontwikkeling en ontwerp.

 • Afbeelding Maarten Van Hoof

  Maarten Van Hoof

  Onze front-end developer heeft een voorliefde voor moderne, herbruikbare en efficiënte code waarmee hij uw website in no-time opbouwt. Dagelijks zet hij bij Pixeo zijn kruistocht om trage, niet-gebruiksvriendelijke websites van het web te stoten voort.

 • Afbeelding Bart Jansen

  Bart Jansen

  Met ruim 10 jaar ervaring in o.a. frontend ontwikkeling is deze rasechte Gelenaar de ideale aanwinst voor ons jonge team. Bovendien is zijn sterke kennis van (en interesse in) SEO een onmiskenbaar pluspunt voor Pixeo.

 • Afbeelding Inge Iemants

  Inge Iemants

  Inge kan haar jarenlange ervaring als operationeel leidinggevende ten volle benutten binnen onze groeiende onderneming. Daarnaast staat ze mee in voor het projectmanagement en de overkoepelende planning, om zo een nog betere service te kunnen bieden aan onze klanten.

 • Afbeelding Nick Goris

  Nick Goris

Kantoor

Hoge Mauw 1351, 2370 Arendonk
Kantoor Pixeo 1