Een illustratie van een ontwerpster die op haar computerscherm schildert

Uitblinken in creatief design

Websites van Pixeo blinken uit in creatief design. Voor de look en feel van elke website vertrekken we van een wit blad en ontwerpen we totdat u zich helemaal vindt in onze voorstellen.

Een illustratie van een webdesigner die een stijlvolle en professionele website ontwerpt

Onze visie op design?

Wij staan voor een stevige dosis creativiteit die niet ontaardt in overbodige franjes, maar wél leidt tot een professionele en stijlvolle look waar elk element gevoelsmatig en technisch gefundeerd, op de juiste plaats staat.

Een geïllustreerde kaart met een route om van punt A naar punt B te gaan

Uw bezoeker eerst

Onze ontwerpen staan volledig ten dienste van de gebruikservaring van uw sitebezoekers. We loodsen hen met zachte en zorgzame hand doorheen uw website. User Experience (UX) heet dit in vakjargon.

Een geïllustreerde exploded view van een zakhorloge

Niet enkel een mooi plaatje

Onze designs laten de inhoud van uw website volledig tot zijn recht komen. Het is uiteindelijk uw boodschap die sitebezoekers moet overtuigen. Design en inhoud hangen voor ons onlosmakelijk samen. Function united with beauty, als het ware.

Totaalservice

Elk element draagt bij tot het ontwikkelen van een succesvolle website. Daarom verzekeren wij u van een totaalservice. Stap voor stap gaan we met u op pad om elk facet van uw website uit te werken en bij te schaven totdat alles 100% goed zit.

Design

Met helder uitgewerkte teksten en de volledig menustructuur voor ogen, starten we met het design van uw homepagina. Als deze voor u volledig juist zit, vertalen we dit ontwerp naar alle overige pagina’s.

Technische opbouw

Wij bouwen websites die snel inladen, vlot doorklikken én goed scoren in Google. Om dit te bereiken, moet het volledig technisch plaatje kloppen. Wij werken steeds met de meest moderne webtechnologieën.

Informatiearchitectuur & copywriting

Uw boodschappen vertalen naar een helder online verhaal, vergt vakmanschap. Niet alleen voor het schrijven van messcherpe webteksten, maar ook en vooral voor de opbouw van de inhoudelijke structuur. Onze informatiearchitect neemt tijdens een workshop de rol op van kritische sparringpartner. Samen bepalen we de inhoudelijke structuur van uw website, onze copywriter giet alles in wervelende en wervende teksten.

Lees meer over onze copywriting

Waarom kiezen voor Pixeo?

  • Grafisch gelikt en uiterst gebruiksvriendelijk. We creëren een aangenaam gevoel voor de bezoekers van uw site via een mooi ontwerp op maat, een toegankelijk concept en een website die altijd snel laadt en reageert.
  • Zoekmachine vriendelijk. Je website moet gevonden worden, anders is zijn nut beperkt. Wij zorgen dat jouw website technisch is geoptimaliseerd met een focus op de gewenste geografische regio.
  • Zelf aanpasbaar. Zelf een nieuwsbericht posten, een nieuwe referentie toevoegen, een stukje tekst vervangen. Met ons Content Management Beheersysteem (CMS) nemen deze eenvoudige taken minder dan vijf minuten van uw kostbare tijd in beslag.
  • Ook op tablets en smartphones. Standaard bouwen wij onze websites responsive, zodat uw website op elk beeldscherm – klein of groot – volledig tot zijn recht komt.
  • Integratie met sociale media. Vermoedelijk zit u al op Twitter en Facebook of broedt u op plannen om de stap te zetten. Wij leggen de nodige koppelingen tussen de sociale media en uw website, zodat uw marketinginspanningen maximaal renderen en u heel wat tijd bespaart. Lees meer.
  • Bereik uw doelgroep. Met een website als basis, aangevuld met regelmatige nieuwsbrieven, treft u gegarandeerd raak bij uw doelgroep. Ook voor uw digitale nieuwsbrieven kan u op ons rekenen.
  • Altijd online. Twee dingen tellen voor de hosting van uw website: snelle laadtijden én een 100% betrouwbaarheid. Wij werken samen met de juiste hostingpartners om u beide elementen te garanderen.
  • Nog meer redenen nodig? We geven ze graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard horen we dan ook graag naar uw verwachtingen waarna we op maat een voorstel uitwerken.

Interesse?

Graag nodigen we u uit in onze kantoren in Arendonk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Contacteer ons